Lágyfagylalt gépek

 A lágyfagylalt amit szeretnél és ahol szeretnéd

Sokoldalúak és kisméretűek, három különböző méretű fagyasztó hengerrel (1,7 -2,6 - 3,5 literes), különböző gyártási igényekhez is alkalmazkodnak. Kis terekben is elhelyezhetők, bármilyen helyszínhez igazodnak.

Megduplázott kreativitás

Sokoldalúak és kisméretűek, maximum 11 literes tégellyel és maximum 1,7 literes hengerrel. A tartály és a henger egymástól függetlenül irányítható, köszönhetően a négy hűtőkörnek, amelyet egy kompresszor és két keverőmotor táplál.

Mindaz, amit valaha el szerettünk volna készíteni a fagylaltból, cukrászati és az elvitelre szánt termékek terén. A Pastry Gel alkalmas praktikus kis adagok készítésére, hogy azokat harmadik személynek értékesítsük, így változtatva át műhelyünket  kis vállalkozássá. Úgy alakítottuk ki, hogy megkönnyítsük  a keverék áthaladását a hajlékony csővel felszerelt speciális kiadónyíláson, mint bármilyen forma, pohár vagy elvitelre szánt tárolóedény megtöltését. A hőmérséklet csökkentése számos cukrászati termék elkészítését segíti elő, legyen az pálcikás jégkrém, jégkrémszendvics, fagylalttorta, egyadagos készítmény, parfé. A megfelelő mennyiségű be pumpált levegő  segít megtartani a termékek krémességét, így a végtermék akár -18-ra hűtve is kellemes krémes érzést hagy a szájpadláson.

Az UP exkluzív technológiája lehetővé teszi, hogy előzetesen beállítsuk a fagylalt alakját és súlyát, valamint a különböző poharak és tölcsérek használatát. A szoftver segítségével mindez egyszerűen  meghatározható. A súly beállítása pontos és állandó, közben a fényjelzésnek köszönhetően információkat kaphatunk a rendellenességekről, amely műszaki hiba vagy a gép működésének leállásakor aktiválódik.

Ideális azoknak, akiknek kicsi az üzletük, de nem szeretnének lemondani a kiváló, helyben készült hagyományos- és joghurtfagylalt készítéséről. A két, SC 150 GR és SC 250 GR típusú gép egy- illetve kétízű, vintázs és elegáns külsővel kapható,  letisztult vonalai könnyen belesimulnak a különböző üzleti ötletek inspirálta környezetbe. Ebben segít a személyre szabás lehetősége: mindenki beszerezheti a hozzá leginkább illő SC-gépet.  Tökéletes választás bárokba, kávézókba, cukrászdákba, büfékbe, éttermekbe.

Tejturmixok,fagylaltok, díszített kelyhek és gofrik ,csak egy pár ötlet. A Combi gépekkel a kreativitásnak nincsenek határai. Elsősorban a kereskedelmi és gyorséttermi láncoknál elvárt magasszintű szolgáltatások kielégítésére terveztük őket, így a Combi gépek megvásárolhatók kisebb, egy hengeres, és a nagyobb teljesítményt nyújtó két hengeres változatban, melyek ízletes fagylaltokat és turmixokat állítanak elő. A két egység külön irányítható, így biztosítva a két termék optimális előállítását és viszkozitását. A kiadás különleges megszakításainak köszönhetően külön ízesíthetjük a turmixokat és új ízeket hozhatunk létre. A Combi gépek ideálisak gyorséttermekbe, vagy olyan éttermekbe, ahol sokféle desszertet szolgálnak fel.

BIB- Egyízes asztali-, és kétízes álló gép
A BIB fagylaltgépek azok számára készültek akik maximális higiénia mellett szeretnének kényelmesen és gyorsan kitűnő hagyományos lágy vagy joghurtfagylaltot készíteni. A gép különlegessége a hűtöt tároló doboz, amely inox acélból készült, és a gép alsó részén található. A hűtöt tárolót különböző csatlakozókkal szereltük fel a kész keveréket tartalmazó zacskók (az egyízűekből 3-10 literig, kétízűekből 15 literig), vagy a folyékony állagú termék tárolására. Ezeket aztán a fogaskerékhajtású magasnyomású szivattyú felszívja és átszivattyúza a fagyasztótégelybe.
A termék praktikus betöltése lehetővé teszi, hogy maximális higiéniával dolgozzunk, felgyorsítva a gép tisztítási szakaszát, hiszen ezekben a gépekben a gyorsaság és a minőség fej fej mellett járnak.

A Spin Gel fagylaltgépet a Gel Matic a "SOPRANO" fagylalt előállítására ajánlja.
Két különböző gép, amelyek kielégítik a piac legkünbözőbb igényeit.
A Spin Gel gépekkel néhány másodperc alatt elérhetjük azt a különösen alacsony hőmérsékletet és a kívánt állagot, amely a tökéletes "Soprano" fagylalt előállításához szükséges. Ezek a gépek magukban hordozzák a tapasztalatot és a legfejlettebb olasz technológiát, melyekkel termékeink széles választékát kínáljuk, és amelyek segítségével finom és vicces "Soprano" fagylalt állítható elő ugyanabban a gépben.

Gépek, melyeket azért alkottunk meg, hogy a fagylaltkínálatunkat még vonzóbbá és változatosabbá tegyük.

Kétízűek, és különleges adagolóval vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik, hogy tetszés szerint három különféle variegatót adjunk a fagylalthoz, a maximális higiénia és praktikusság jegyében.
A gyorsfagyasztásos technológiának köszönhetően a Kolor gépek alkalmasak arra, hogy folyamatosan állítsák elő a kívánt állagú fagylaltot. A gépet  az egyszerű E.Co.S ellenőrző rendszerrel, vagy igény szerint In.Co.Di.S., HT (hőkezeléses) és 4Dtávirányító rendszerrel látjuk el.

Céginformáció

Linea Gel Matic Kft.

Bemutatóterem:
Cím: 1186 Budapest,
Cziffra György utca 15/b. AVENA CENTER
Tel: +36 70 907 0557
www.lineagel.hu

Linea Gel Matic Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha szeretne tájékoztatást kapni új termékeinkről és friss árlistánkról.
facebook_page_plugin