SC - Kiváló minőség kis térben

Ideális azoknak, akiknek kicsi az üzletük, de nem szeretnének lemondani a kiváló, helyben készült hagyományos- és joghurtfagylalt készítéséről. A két, SC 150 GR és SC 250 GR típusú gép egy- illetve kétízű, vintázs és elegáns külsővel kapható,  letisztult vonalai könnyen belesimulnak a különböző üzleti ötletek inspirálta környezetbe. Ebben segít a személyre szabás lehetősége: mindenki beszerezheti a hozzá leginkább illő SC-gépet.  Tökéletes választás bárokba, kávézókba, cukrászdákba, büfékbe, éttermekbe.

Előnyök és Ismérvek

- A hatvanas éveket idéző formatervezés

A színek és a formák az „otthon készült étel” időszakát idézik, amely olyan friss, mint a helyben készült hagyományos- és joghurtfagylalt.

- A mindig tökéletes fagylalt

A direkt kiterjesztésű technológia, a nagy hatékonyságú, kisméretű hengerrel, inox keverővel, rugalmas kaparókésekkel, mind hozzájárulnak ahhoz, hogy bármikor sorbetet és lágyfagylaltot állítsunk elő.

- Maximális ellenőrzés In.Co.Di.S. rendszerrel

A kényelmes, 4,3" kijelző  bármelyik művelet irányítását és megfigyelését lehetővé teszi.

- Ad hoc hűtőkör

Alaposan megtervezett, így mindig minőségi fagylaltot készít.

- Minmális alapanyag veszteség

A henger és a tégely kis méretének köszönhetően az alapanyag veszteség mennyisége minimálisra csökken.

- Egészen kis méretek

A gépek kis helyet foglalnak el, és könnyen mozdíthatók.

- Energiatakarékos                                                                                                                                                                                   A megfelelő alkatrészek alacsony fogyasztást biztosítanak                                                                                                    -Halk                                                                                                                                                                                                              A kiváló alkatrészeknek köszönhetően minimális zajszinten működik

Céginformáció

Linea Gel Matic Kft.

Bemutatóterem:
Cím: 1186 Budapest,
Cziffra György utca 15/b. AVENA CENTER
Tel: +36 70 907 0557
www.lineagel.hu

Linea Gel Matic Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha szeretne tájékoztatást kapni új termékeinkről és friss árlistánkról.
facebook_page_plugin